lørdag 22. mai 2010

Kom mai du skjønne











Fantastisk herlige dager. Vi koser oss ute hele dagen, i sandkassen, i hagen, på lekeplassen og terassen. Bare kos.








Lillemann koser seg i sandkassen og spiser sand og koser seg...... På fredag tok Leander og Siril seg et bad ute, årets første.








Ny sko og hatt er på sin plass for lille "Emilen" min.

mandag 17. mai 2010

17. mai
















Hipp hipp hurra










Dagen i dag har vi tilbrakt på Austad. Der har halve familien gått i tog og andre halvdel sett på, vi har spist pølse, is og chips, der var leker og snuppa vant premier. Etterpå gikk vi en liten tur til Affo og sa ha det til onkel Tore (han skulle reise hjem til Bergen i dag). Middagen tok vi på Hausvik maritime, der mimret vi om sist gang vi var der, for 3 år og 2 mnd siden nøyaktig. (bryllup og dåp)





Nå sitter mor i stolen som et slakt og far er ute å jogger........










mandag 10. mai 2010

hmmm lillemann 9 mnd




allerede......




Jeg trodde ikke det var noen som leste bloggen min og i det siste har den blitt etterlyst den. Det er koselig det. Så da er det bare å starte opp igjen da :)




Lillemann er som sagt 9 mnd i dag, tiden flyr og den flyr fort. Jeg får vel oppdatere litt om livet vårt siden han var 10 uker.




Vi har hatt to herlige uker i syden, mor og datter lengter tilbake. Far gjør ikke for der må jo gå minst et og gjerne mer mellom hver tur.... Han lille har ikke uttalt seg så regner med han vil reise igjen :)




Jeg er fadder for herlige lille Kasper, min "tanteonge" han er bare herlig. Er veldig lei meg for at vi bor så langt i fra han og Kjersti. (og seff min familie)




Jeg har begynt å jobbe litt i skobutikken min og det er gøy gøy gøy. Mannen er bekymret for han mener at dettte kan vi umulig tjene noe på.... og det har han vel rett i, men vi får mange fine og nye sko og sko trenger man. dess flere dess bere :)




Ellers har jeg nå to herlig og skjønne og deilig og flotte og fantastiske dagbarn. De får dagene våre til å fly av sted de også.