søndag 13. september 2009

lørdag i Kristiansand :)

Vi startet dagen i dyreparken. Vi fikk sett giraffene, løvene og alle de dyrene. (bildene kommer i feil rekkefølge, hmmmm...... jaja) Vi tok lille toget rundt Afrika. Så reiste vi vider til oldemor i skogen. Lillemann satt godt i mei taien :) og snuppemor satt på skuldrene. Oldemor blir 90 i år og bor langt inni iskogen og helt nede ved havet. Vi avsluttet dagen på Big Horn .




















fredag 11. september 2009

sånn sovner lillemann på kvelden


samlinng...

Samlingstund er viktig så det har minst tusen ganger hver dag :) Her har kattongen, hunden og lillebror fått bli med i tillegg til alle dukker og bamser hun finner langs sin vei :)


gode venner

Dette er kattongen eller Tassen som den også heter. Svigers sin katt. Den har blitt venner med hunden og det er helt fantastisk å se de sammen. Katten kan gjøre hva den vil med den snille lille hunden min.


dagene går




her går det litt i ett. Ludvig vokser og krever sitt og Siril er en god storesøster som nok er litt sjalu. Når lillebror griner så synger hun "bæ,bæ lille lam" og hvis han griner høyere så synger hun bare enda høyere :) Har lurt litt på hvor det kom fra.... Fant det ut i går, en i barnehagen hadde sagt at hun skulle synge for han og da hadde hun bare kommet på "bæ, bæ lille lam" så derfor synger Siril.