torsdag 27. november 2008

I morgen

tidlig reiser meg og søss til Kristiansand på kose tur. Vi skal ligge på scandic hotell, gå på spa og shoppe endel og spise god mat.

Gleder meg masse til dette. Være bare med søss, det er lenge siden og vi skal bare tenke på oss selv:)

Akkurat nå ligger søss og snuppa på den nye "sengeplassen" (kjøpte en oppblåsbar madrass i dag og den må testes) og de "itler" fisker. Snuppa er kjempe fornøyd med at tanten er kommet.

tirsdag 25. november 2008

julekort




I dag har Siril pyntet julekortene, full konsentrasjon bare se.....


søndag 23. november 2008

tur til toppen av Korshamn
















I dag pakket vi sekken og la ut på tur i det fine været. I sekken lå engangsgrill og pølser, kakao og mandariner. Turen gikk opp på toppen så vi hadde utsikt på alle kanter. Vi fikk sett måker, båter, fisk som hoppet og helikopter.






















fredag 21. november 2008

Fredag

I dag har vi vært i den åpne barnehagen og vi er like overgitt i dag som andre ganger vi har vært der. Foreldrene slipper sine barn løs og sitter på kjøkkenet og drikker kaffe. Mens barna klatrer rundt på tak og vegger. Jaja vi lekte litt og tegnet og koste oss. I dag hadde de lagt lapper så det spiste snuppa godt av.

Jeg skal på jobb snart og det blir sikkert kos.

torsdag 20. november 2008

shopping i dag







Vi har vært på shopping i dag, men bare en snartur for pappa var med....... Og da går det litt fort, men vi fikk nå med oss to hverdagskjoler og et fiskespill.






Garasjeloftet :)






















Her kommer bildene fra garasjen :)






Som dere ser trenger vi litt møbler og ja mannen sover i garasjen for tiden..... haha






SAmbatrapp

Nye hobby....




Her skal det høres musikk og danses og da skal aller helst alle bli med å danse da spesielt hunden.....




Ny dag nye muligheter. Snuppa er ute med farfar og jeg sitter her og tenker på alt jeg kunne gjordt...... Men mannen sover og da er det ikke så lurt å sette på vaskemaskinen, eller støvsuge......

I dag tror jeg at vi skal ta oss en tur til "byen" og se på ny seng. Garasjeloftet er endelig ferdig og må da innredes :) trenger mye nytt :) Må foreseten få lagt ut bilder av garasjen snart så alle kan se hvor flott der er blitt. Kjempe fornøyd med den!!

onsdag 19. november 2008



Her er årets julekort bilde, bare at jeg har beskjært det en del.
På tide med en oppdatering herfra.

Sirils nye hobby er "itla" som selvfølgelig betyr fiske...... Hun fikk prøvd et fiskespill hos søskenbarn Sebastian og da var det gjort hun ble hektet. Fant et billig et på shopping i går så nå "ilta" vi hele dagen. Det første hun sa da jeg kom inn på rommet hennes i dag var "itla" "dua"

Oppdatering på meg og jobb er lik null.
Men jeg liker meg på barne og ungdoms avlastningen så der blir jeg til brukeren vår kommer tilbake og det er godt å vite.
Ellers så går søknadsfristen ut på de andre stillingene jeg har søkt på så vi venter i spenning.

onsdag 5. november 2008

Onsdag 5. nov

I dag har jeg og lillemor vært på bading. Hun er en fisk i vannet og ikke redd for noen ting. Hun maste hele turen inn til badeland , bada, bada, ja vi skal bade nå...... Trøtt og sliten etterpå :)

oppdatering intervju

Intervjuet gikk greit, så veldig spennede ut. Kunne godt tenkt meg en jobb der, men mange har søkt så det blir spennede, får vite noe tidligeste slutten på neste uke.... Så kryss fingre og tær for dette....

tirsdag 4. november 2008

oppdatering

om sovingen i stor sengen. Datt utav i klokken 2, la henne tilbake og sovnet med en gang. Hørte henne igjen i litt før halv 7 så ble det stille igjen. Men når klokken var ti over halv 8 sto hun opp og gikk ut i gangen og ropte på meg.... Så må si jeg er fornøyd med første natt i stor seng...

mandag 3. november 2008

Intervju

på onsdag skal jeg på intervju i en barnevernsinstutisjon...... Blir veldig spennende! Skal gå å høre hva de kan tilby og se om det kan være noe for meg hvis de vil ha meg da...... Gleder meg, for jeg trives ikke med den jobben som de gir meg for tiden.......

se prinsessen


Her sover hun i ny sengen..... Kjempe imponert!!!!