fredag 31. oktober 2008

ny sengen til snuppemor



Sjekk denne nydelig sengen!!! Den skal vi hente på søndag....

denne uken


Ja, da er det vel på tide å oppdatere litt her. Sist søndag kjørte vi til Kristiansand og var på sørlandstreff, hundre prosent oppmøte som vanlig og utrolig koselig.


Etter det kjørte vi strake veien til mamma på Sandnes, der var vi til onsdag. På mandagen var vi i bursdag til fadderbarnet mitt som ble 14 år, helt utrolig som tiden flyr.....Tirsdag var vi å dillet på Kvadrat med Janka, fikk kjøpt noen fine nisser. Ellers så bare koset vi oss sammen med mamma og søss. Onsdag bar det hjem med stopp i Flekkefjord på jobbmøte, snuppa var med. Der var intet nytt, bare enda mer kaos og ny "turnus" og nye arbeidsplasser.... Møtte mannen i badeland, så vi var på småbarnssvømming.


Torsdag og fredag ble brukt til hjemmekos og hummerfiske...

torsdag 23. oktober 2008

Fredag

Trøtt og god ja... Så nå sitter jeg her og skatten ser små einsteins eller "klatt, klatt" som hun kaller den.

I dag skal hun til dagmammaen og jeg skal en tur til "byen" og sjekke synet mitt, kanskje nye briller :)

Ellers så kommer snekkeren og trappemannen, de skal gjøre siste rest på garasjeloftet i dag *stort smilefjes* Endelig skal det bli ferdig "bare" to år og en mnd for seint..... Men, men nå blir det ferdig og det er jo det viktigeste :)

Seinere i dag kommer kanskje storesøss og mamma på besøk.

Nyklippet











I dag har Siril vært hos frisøren og hun satt som en prest.




Her er også et før klipp bilde.

torsdag

her sitter jeg og barnet ser fiffi og blomsterbarna, det er visst den nye favoritten. Hodet mitt sitter på, men jeg må ikke bøye meg for da dundrer det. Jaja i dag er planen å gå til "byen" og gå til frisøren med lille gullet, hun er blitt ganske lang håret. Så tenkte jeg å bestille time og få sjekket synet mitt. Er 2 år siden sist.....

Senere er det på jobb i Hula, tvinne tommeltotter......

onsdag 22. oktober 2008


Badebilde tatt i Danmark i fjor.

Onsdag

I dag var første dagen hos dagmammaen på gode 2 måneder og det gikk kjempe fint. Jeg vekket Siril rett før halv sju og satt henne så og si rett i bilen. Stakkar jenta var nok i sjokk så hun bare vinket ha det da jeg sa jeg skulle på jobb. Da jeg hentet henne var hun helt i hundre og hadde hatt en kjempe fin dag :) Deilig.

Nå er far og datter på småbarnsbading, hodet mitt streiker så jeg fikk ikke bli med :(
I morgen jobber jeg fra 16 og det skal bli litt deilig å bare kose seg litt hjemme med lille gullet.

tirsdag 21. oktober 2008

Hverdagen vår

For tiden er det litt travelt hos oss. Jeg skal jobbe 80 % kveld/natt, men på grunn av divers er ikke jobben min helt på plass der den skal være, så vi er på utlån. Har vært en dag på gamlehjem og der vil jeg IKKE tilbake. Så nå er jeg på en PU bolig og koser meg. Så i stenfor å jobbe kveld og natt så er jeg på dagtid og det er et puzzlespill som skal gå opp i forhold til lille skatten. Men det går med en innsats fra svigers og en kjempe flott dagmamma. (men jeg liker ikke å stå tidlig opp og med en times kjørtur så må vi opp tidlig....)

Ira

Atle mannen min :)

Familien


Meg.

Vår verden!


Hvem er vi?


Famile på 3 på to bein og 1 på fire bein.


Mor Therese, far Atle, barnet Siril, og hunden Ira


Som dere ser er barnet godt oppdratt.......